Mom & Me spf 50 150 ml

kr 980.00 (inkl. mva)
Referanse:
Favoritt0
Ønskeliste
Beskrivelse

Solbeskyttelse for hele familien - kun fysisk solfilter. NB: Stor størrelse på 150ml.


Mom & Me SPF50 gir en trygg og effektiv solbeskyttelse for både store og små, og er spesielt utviklet for sensitiv hud som kan reagere på solfiltre. Produktet inneholder kun fysisk solfilter og gir en mild og naturlig beskyttelse mot solens skadelige stråler. Det unike komplekset av virkestoffer virker beroligende, fuktighetsgivende og beskyttende.

Beskyttelse mot skadelige stråler er en viktig del av hudpleierutinen, spesielt for å opprettholde en sunn og frisk hud gjennom alle faser i livet. Mom & Me SPF50 er ikke bare utviklet for å gi en trygg og god solbeskyttelse, men er også et optimalt valg for hele familien.

Mom & Me SPF50 er det perfekte valget for sensitiv hud, uren hud og for både barn og voksen. Den skånsomme og naturlige formuleringen er spesielt utviklet for å imøtekomme alle disse behovene, med ingredienser som er både koralvennlige og hudvennlige. Mom & Me SPF50 gir en trygg, effektiv og pleiende solbeskyttelse som tar vare på hele familien i sommer.

Egenskaper og virkemåte:
• Høy solbeskyttelse (SPF50): Gir bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Dette beskytter huden mot solbrenthet, tidlig aldring og varige solskader.
• Skånsom og trygg for sensitiv hud: Formulert med mineralfiltre og skånsomme ingredienser, og er egnet for sensitiv hud som opplever reaksjoner fra kjemiske solfiltre.
• Nærende og fuktighetsgivende: Beriket med aloe vera. Virker beroligende og fuktighetsgivende på huden. Aloe vera's naturlige egenskaper virker mykgjørende, fremmer sårheling, reduserer betennelse og lindrer solbrenthet.
• Fuktighetsgivende og pleiende: Inneholder essensielle fuktighetsgivere og vitamin E og F, som virker nærende og pleiende uten å være okkulsiv (tette til porer).

NB: Stor størrelse på 150ml!

Les merShow less
Produktdetaljer
4 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn